Hinnasto

Palvelujeni hinnat:

1. Personal training- elintapamuutosvalmennukset

Valmennusteni hinta muodostuu kokonaisuudesta. Voit valita Sinulle sopivan määrän tapaamisia kuukaudessa ja valmennuksen kokonaiskeston. Suosittelen vähintään kolmen kuukauden valmennuspaketteja, jotta uusiin tapoihin päästään kiinni ja tuloksia saadaan aikaiseksi. Hintoihini sisältyy alkumittaukset, haastattelu, harjoitustapaamiset valintasi mukaan Fit Keilaniemen salilla ( salimaksut eivät sisälly hintaan) tai ulkona, ravitsemusvalmennus sekä konsultaatio koko valmennuksen ajan.

En tee yksittäisiä valmennustapaamisia tai pelkkiä harjoitusohjelmia. Poikkeuksena vanhan asiakkaan ohjelman päivitys. – Uskon henkilökohtaiseen tapaamiseen, kokonaisvaltaiseen palveluun sekä sitoutumiseen.

  • Personal Training valmennuksen hinta on keskimäärin 250€ – 490 €/kk tapaamisten määrästä riippuen
  • esimerkiksi kolmen kuukauden valmennuspaketti neljällä tapaamisella kuussa maksaa 320 euroa/kk kokonaisuudesta riippuen.

Kuinka hinta muodostuu

  • harjoitus -ja ruokailuohjelmien suunniteluun menevä aika, ruokapäiväkirjan purku, palaute jne.
  • valmennusprojektin kesto, tarkka sisältö ja harjoitustapaamisten määrä kuukaudessa
  • valmennusprojektin kokonaiskesto, esim. 3-6 kuukautta
  • Tapaamisten kesto 45-90 min

 

Ennen valmennuksen alkua käydään läpi yhteinen asiakas-valmentajasopimus, jossa on sovittuna valmentajan ja asiakkaan vastuut.

2. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa istuntojen pääpaino on ongelmien ratkaisussa, ei ongelmissa ja niiden syiden etsimisessä. Nimensä mukaisesti tapaamisissa pyritään ratkaisemaan kulloinkin tavoitteeksi asetetut päämäärät mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. Terapeutti ei ohjeista, eikä anna valmiita ratkaisuja, vaan ne ovat asiakkaalla.  Terapeutti ainoastaan auttaa asiakasta löytämään ratkaisun avaimet. Istuntoja on yleensä 3-8 ja ne kestävät 60 minuuttia kerrallaan.

– yhden istunnon hinta on 80 euroa

3. ProMethod liikkuvuustesti ja ohjelman rakentaminen

ProMethod -konsepti on työkalu asiakkaan kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen. Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, ryhtiä, korjata puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet. Näin myös ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. Konseptiin kuuluu alkukysely, yksilön kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testaus. Testien perusteella tehdään harjoitusohjelma heikkouksien kehittämiseksi, ryhdin parantamiseksi ja lisäksi ohjataan  kehonhuolto-ohjelma. Testin suorittaminen kestää noin 60 minuuttia.

(lähde: Proftraining.fi)

– testin ja ohjelman hinta on 120 euroa

Laskutus kuukausittain. Maksuvälineinä käyvät ePassi ja Smartum.