050 1914

    

Järjestän säännöllisin väliajoin illanistujaisia asiakkailleni. Viime viikon teemana olivat laihduttaminen, suoliston hyvinvointi ja hyvä terveys. Melkoisen laajoja aiheita kaikki. En edes yrittänyt tehdä tyhjentävää selvitystä aiheista muutaman tunnin aikana, mutta koostin joitakin ajatuksia diaesitykseeni.  Luentoilta sattui päivään, jolloin maahan satoi ensilumi ja moni ilmoittautuneista joutui perumaan tulonsa lumen tulon takia. Siksi päätin jakaa nämä muistiinpanot julkisesti.

Vastaan mielelläni kysymyksiin, jos sellaisia herää. Olen laittanut dioihin myös lukusuosituksia ja lainannut esitykseeni ajatuksia näistä kirjoista.

Timo Haikarainen: Lihaskasvu&rasvanpoltto

Kaisa Jaakkola: Hormonidietti

Marja Ruuti: Terve maksa

Aurell&Clase: Food pharmacy

Patrik Borg: Vinha perä

 

Terveysluento 26.10