Jaa kirjoitus:
Facebook Google LinkedIn Twitter

Sale, everything -70%

Ensimmäinen, hikinen päivä alkaa kääntyä kohti iltaa Larnacassa. Onneksi. Laskeskelin, että olen ollut hereillä yhtäjaksoisesti 17 tuntia, herännyt aamuyöstä, matkustanut Kyprokselle, tehnyt yhden pitkän kävelylenkin rannalla huonekaverini Pian kanssa , treenannut pose-juoksua ja tehnyt lyhyen joogaharjoituksen. Nyt alkaisi olla aika käydä yöpuulle.

IMG_1759 “Welcome to Cuprys. The weather is clear and it’s 30 degrees.

Larnaca otti meidät vastaan 30-asteen lämmöllä ja ihanalla, kirkkaalla auringonpaisteella. Hotellimme on aivan kaupungin keskustassa, rannan tuntumassa. Ensimmäinen kävely kaupungilla näytti tämänkin lomakohteen synkemmän puolen: lähes jokaisen kaupan ikkunassa ovat kyltit “sale”, 50-70% off”, closing sale” ja niin edelleen. Monet liikkeet ovat jo lopettaneet ja liiketiloja seisoo tyhjillään. Turisteja on kourallinen ja suurin osa on kreikkalaisia. Mutta palvelu on ystävällistä ja sieltä täältä ravintoloista huudeltiin “welcome” ja hymyiltiin iloisesti, kun etsimme lounaspaikkaa.

Ennen lounasta teimme pienen kävelylenkin rannalla ja halusimme tietysti kokeilla meriveden lämpötilaa. Ihanan lämmintä! Aamu-uinti on tulevina päivinä aivan must! Rannalta siirryimme lounaan jälkeen katsastamaan hotellin kattouima-allasta, jossa oli virkistävää vilvoittaa hieman reissussa turvonneita nakkivarpaita.

IMG_1769                      IMG_1773

Tämän Cambridge Boot Campin aikana noudatamme, jos haluamme taso-ohjelmaa eli syömme Cambridge-ohjeiden mukaan. Tänään etsimme lounaspaikaksi ravintolaa, josta saimme hyvän ja kevyen salaatin. Sellainen löytyi helposti ja pyyntöömme saada oliiviöljy erikseen suhtauduttiin ymmärtävästi. Kreikkalainen salaatti kypsine tomatteineen ja sipuleineen maistui taivaalliselta ja fetajuustoa oli juuri sopivan pieni määrä. Ruokajuomana maistui vesi. Alkoholia ei alhaisilla tasoilla nautita laisinkaan.

IMG_1772 Kahden hengen salaattilounas maksoi yhdeksän euroa ravintolassa, josta oli     merinäköala ja aaltojen loiske kuului pöytään asti

Alkuillasta Cambridgen toimitusjohtaja Annika Rak kertoi tämän valmennusmatkan tavoitteista ja antoi meille jo ensimmäiset kysymykset pohdittavaksi: minkälainen valmentaja minä olen? Minkälainen valmentaja minä haluaisin jatkossa olla? Mitä asioita haluaisin arjessani muuttaa? – Ennen illan lyhyttä pose-juoksutreeniä tutustuimme toisiimme ja kerroimme omat tarinamme. Mukana on kaikkiaan 16 valmentajaa ympäri Suomen. Osalla valmentajista on huikeita laihdutusmatkoja takanaan, 20-40 kilon painonpudotuksia Cambridge-ohjelmalla ja onnistunutta painonhallintaa useamman vuoden ajan.

IMG_1779

 

Pose-juoksutekniikkatreeni aloitettiin päkiöille nousuilla ja eteenpäin nojauksilla, jossa haettiin oikeaa kehon asentoa ja eteenpäin työntävää askelta

Nyt alkaa unihiekka jo hiertää silmissä,  on aika toivottaa “kalinihta.”