Jaa kirjoitus:
Facebook Google LinkedIn Twitter

Cambridge Boot Camp 3.-10.10 Kypros

Unelmieni sporttiloma on alkamassa samanhenkisessä seurassa!

Ei väsyttänyt yhtään, vaikka herätys oli tänä aamuna klo.03.45. Matkalaukku on täynnä treenivaatteita ja lenkkareita, koska edessä on seitsemän päivää reipasta liikuntaa ja valmennusoppia. Vietän viikon Larnacassa Cambridge-valmentajaystävieni kanssa treenaten ja terveellisesti syöden. Luvassa on aamulenkkejä rannalla, vesijumppaa, kuminauhajumppaa, tutustumista paikalliseen Cambridgetoimintaan ja paljon muuta hauskaa. Tätä reissua olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Olen aina halunnut osallistua sporttilomalle etelän auringossa ja nyt on totta vie luvassa rutkasti sporttia ja paljon aurinkoa. ( jos Forecaan on luottaminen)

Päivitän kuulumisia blogiini päivittäin, joten tervetuloa virtuaali sportlomalle kanssani!

IMG_1756

Aamukahvilla, perhosia vatsassa:=)