050 1914

Olin etukäteen ajatellut, että jos sunnuntaiaamuna nukuttaa ihan vietävästi, niin saan jatkaa uniani kellon soitua. Kun puhelin sitten aamulla herätti kello kuusi, loikoilin hetken sängyssä ja pohdin asiaa. Kyllä, väsytti, mutta toisaalta muistin sen ihanan tunteen, joka tulee aamujoogan  jälkeen. – Siis ylös ja treenivaatteet päälle.

Kolmannen aamun harjoituksessa keskityttiin nestekierron aktivontiin. Harjoituksina oli jo tuttuja seisovia koiria, sotureita ja aurinkotervehdyksiä, jotka sujuivat ehkä himpun verran paremmin kuin edellisenä päivänä. Aamun paras oivallus oli se, että voin olla itselleni armolias. Otin liikkeisiin blokit avuksi, kun kädet tuntuivat olevan liian lyhyet.  En yrittänyt jokaisessa liikkeessä haastavinta asentoa, vaan annoin keholleni mahdollisuuden tehdä vähemmän. Ja se tuntui hyvältä!

Treenin jälkeen istuin 10 minuuttia infrapunasaunassa ja rentouduin. Virtaa kehoon saunan jälkeen toivat inkiväärishotti sekä ihana, marjaisa smoothie. – Mitähän huomenna on ohjelmassa? Odotan innolla.

Olen noudattanut kolmen päivän ajan ruokailussani detox-ohjeita. Ruokavalioon on sisältynyt ainoastaan vihanneksia, hedelmiä, marjoja, pähkinöitä, itse tehtyjä smoothiejuomia sekä paljon vettä.

Aamupalan olen nauttinut joogastudiolla, välipaloiksi hedelmiä, lounaaksi ison salaatin ja illalla esim. lämpöisen linssikeiton. Leipä, viljatuotteet, maito, rahka, kananmunat, kala, kana- kaikki pois. Ja se kahvi…..pikkuisen olen lipsunut, mutta yritän parantaa. – Olo on mitä mainioin ja virtaa riittää.  Ei turvota, ei pie…tä, ei  närästä, eikä väsytä. Eikä ole nälkä.

IMG_1505 IMG_1506